Tähtikallio

Jakokosken Tähtikallio sijaitsee Terttulanvaaralla kylän keskustasta noin 1,5 kilometriä kaakkoon. Se on rakennettu toisen maailmansodan aikaiseen Salpalinjan tykistöaseman ammusvarastoon. Tähtikallion pihapiiristä löytyy myös toisen maailmansodan aikainen tykkiasema, jossa on ranskalainen suorasuuntaustykki.

 

Upea tila on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Siellä voi viettää sukujuhlat, syntymäpäivät tai yrityksen palaverit ja pikkujoulut ainutlaatuisissa tiloissa.

 

Tilaa on 60 henkilölle. Ruoka- ja kahviastiat löytyvät paikan päältä. Tarjoilut tilaisuuksiin voi järjestää itse tai käyttää pitopalvelua. Holvisauna tarjoaa tasaisen pehmeät löylyt. Talvella on tarjolla maisemalatu, hyvät lenkkeilymaastot ja pulkkamäki.

 

Tähtikallion pihapiirissä on Planeettapolku, jonka varrella on aurinkokuntamme planeettojen pienoismallit kokonsa ja välimatkojensa suhteessa. Planeetoilla on opastetaulut, joissa kerrotaan tärkeimmät tiedot planeettojen ominaisuuksista. Seulaset ry järjestää Tähtikallion vieressä sijaitsevalla tähtitornilla tähtinäytäntöjä yleisölle.

 

Varaukset ja lisätietoja

Puhelin: 044 - 517 9539 (iltaisin ja viikonloppuisin)

Sähköposti

 

Tähtikallion esite PDF-tiedostona